ehdotus säädytön
himo kyltymätön
käsikädessä kiehnäämme elokuviin
levittäydymme vikaan penkkiriviin
edessä teko täysin päätön
syynä kait likainen mieli
sillä värähdät kuin viulunkieli
niin nopsasti poskesi punastuu
kun sormeni sinuun tunkeutuu
ennen kuin loppuu riili
pimeydessä huohotukset yhdistyy
kun eläimellinen parittelu käynnistyy
tahti tasaisen rytminen
on jo jumalallisen nautinnollinen
ja silti tahti vain kiihtyy
käteni reisistäsi tukea hakevat
kun rintasi edessäni pomppivat
ja viimeinen yhteinen värähdys
tuntoaistipiirien yliannostus
ja kaksi rakastajaa hiljaa tasaantuvat
ja lopuksi kiihottavan avonainen suu
etsii korvaani; kuiskaa ai lav juu
puristan vartaloasi vielä hetkisen
muistan 'synnin' puolituntisen
ja mielestäni katoaa kaikki muu...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Nämä on kaikki vallan loistavia!
tämäkin. vallatonta tekstiä hyvinkin.
ja en itse kyllä osaa kirjoittaa ns. himokasta tekstiä.
sinä osaat.
Sitä ollaan sitten julkisilla paikoilla harrastettu.. ;) *naur*