Junassa

Runoilija markus5krista

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 5.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

junassa yksin maisemia katselen
ajatuksissani sut alastomaksi ajattelen:
huulet sametin pehmeät
rinnat täydellisen pyöreät
ja perse...
melkein housuni kastelen

kanssamatkustajat ihmeissään
katsovat, kun sorrun punaiseen häpeään
muuten normi vartalo
jossa jumalallinen erektio
johtaa siihen, että kääntävät pään

niin, kaunis kristaseni
me ollaan hävitty tää peli
ulos junasta haluaisin
ulkona sun kaa "sekoilisin"
mutta sen estää tää kauhea keli

Selite: 
puutostila on ikävä... onneksi matka ei kestäny kuin pari tuntia :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot