miksi olet kiusaantunut?
miksi noin nyrpeä katse?
miksi olet ”down”? johtuuko minusta?
miksi pyörittelet hiuksiasi sanomatta mitään?
en ymmärrä sinua tällä hetkellä
ehkä joskus?
kait?
Selite:
ei ollu runo!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
jeps... en ois uskonu et sulta ois lohjennu jotain näin erilaista, mut oon TOSI ilonen siitä...:)