Joskus unessa unohdan ettet ole luonani enää
yleensä muistan sen jo ennen kuin herään
käännyn pois, toivon teille hyvää
Kävelen hetken vieraalta tuntuvaan keittiöön
vilkaisten peilistä ohimennen muuttunutta ihmistä
Olen jo aivan toinen kuin se, jota ensin rakastit
olen antanut hiusteni kasvaa siitä asti, kun lähdit
olen päättänyt, etten laihduta enää
Huomaatko sen, kun katsot joskus hymyillen
Mielestäsi totuutta kestänyt olisi en
Katso vielä, näytänkö mielestäsi
onnellisemmalta nyt?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit