Kyläillessäni hän nousee
keittämään kahvit.
Vapisevin sormin mittaa:
yksi, kaksi
ja kolmannella
istahtaa vetämään henkeä.
Itsepäisenä jatkaa matkaa,
nostaa kultareunaiset kupit
pitsiliinalle.
Sättii jos auttaa
ja sättii jos ei.
Samanlaisia,
äitini ja hän.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi