i.e. rakastuminen, taas kerran
Kun valitin taas kerran
kieroista silmistäni
ja olemattomista rinnoistani
Tulit lähelleni, kumarruit
ja tunsin huulillasi sanat:
(mutta sinulla on kauniit luut)
Sinä yönä
minä rakastin sinun jokaista luutasi
sitäkin, joka repii peiton
ja potkii minut lattialle
myös kylkiluutasikin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suloista, hyvin suloista, tykkäsin.
Tosi hyvä!
Miten hieno ja omaperäinen,
ja siksi Valloittava !