tien rytmi jaloissani
koivujen huojunta ihollani
taivaan syke otsallani
kuuletko paukkeen ja huminan ja kaiun
tunnetko huuliltani lähtevän laulun
ihana elämä
ihana maa
tätäkö se on kun rakastaa?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi