Taivaanrannanmaalarit

Runoilija Nimessun

Suihkulähteinä
ne pulppuavat
sanoja

täksi hetkeksi,
eikä oikein siksikään
noutaakseen toisensa,
toinen toisensa,
yksinäisyyden pois

kunnes pilvenpiirtäjän laella
ujeltaa kuin tuuli.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa olisin jo kuollut, nyt olen lukenut kaiken.
 

Käyttäjän kaikki runot