Punainen lyhty

Runoilija Nimessun

Jos se ei olisi
ensimmäiseni,
kai tietäisin
miten tehdä,

jos se raatelee minut
kuin tiikeri
raatelisi lihaa.

Enkä revittynä rikki
olisi mitään!

Siksi valhetta täynnä,
näytän miten rakastan!

Sillä ovellani
on jono.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiinnostava runo joka jättää pohtimaan
Oho, tää oli kyllä aika pysäyttävä!
Onpa mielenkiintoinen!
Jos olisin jonon hännillä, niin rollaattosin istuimella nöyränä odottelisin!

Jotain saattaa tulla, jos tullakseen on.
 
 

Käyttäjän kaikki runot