Minä nukuin tänään,
kuten eilenkin,
aivan liian pitkään.
Maa nieli auringon,
naakkojen riehunta puissa
korvasi pääskysten lennon.
Kalpeana etsin viiniä,
sitä lientä joka valaisee
syksyiset kadut.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi