.. Ja me rakennamme jokainen aamu
kahleemme uudelleen.
Vahvistamme terästä,
joka mielissämme taottiin.
Sulkien silmämme
tervehdimme naapuriamme,
toivoen samalla näkevämme
yhtä kirkkaasti,
kuin unessa,
jonka yö tarjosi..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vaikuttava!
Olen sanaton...
Tämä on todella hieno, niin totta ja hyvin kuvattu.