Ensin katosi tarve pitää toisesta huolta toinen muuttui itsestäänselvyydeksi
Sitten katosivat hellittelynimet puheesta ja viesteistä toinen muuttui tavalliseksi
Sitten katosivat puheet ja viestit toinen muuttui olemattomaksi
Välittämisesi ja yhteydenpitosi olivat ainoat mitä minulla sinusta oli.
Joten niin hävisit sinäkin
Selite:
Huonolla tuulella tykkään maalailla piruja seinille.
Yleensä ne eivät ole turhia maalauksia.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi