Alku

Runoilija rikottu enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivoisin että jaksaisitte lukea ja kommentoida myös vanhempia runojani, uusimmat eivät aina välttämättä ole parhaimmistoa.
 
Vie minut pois
Vie minut paikkaan, jossa meitä
ei koskaan ollutkaan
ja ole minulle uusi ihminen.
Auta unohtamaan ja taas muistamaan. Unohtamaan kyyneleet ja muistamaan onnen.
Selite: 
Loppujen lopuksi uskon ja toivon sinun olevan näiden kyynelten arvoinen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot