matkalla

Runoilija rikottu enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivoisin että jaksaisitte lukea ja kommentoida myös vanhempia runojani, uusimmat eivät aina välttämättä ole parhaimmistoa.
 
Epävarmuus puhaltaa ylitseni
mutta sinä lupaat suudella sen pois.
Vihreys vilisee ohitseni, niin paljon
metsää mahtuu kahden kaupungin väliin.
Katumaisemat matkani varrella ovat
minulle merkityksettömiä.
Ehkä pakotin itseni vähän luottamaan,
varmuudesta se ei silti kerro mitään.

Matkaseurani vaihtuu ja on minulle tuntematonta. Tuntematon tulee minua myös hakemaan, nousen vieraaseen kyytiin vain sinun sanaasi luottaen.
Ehkä luotankin enemmän kuin annan itseni ymmärtää.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen. Laittoi miettimään..

Mielenkiintoinen. Laittoi miettimään..

 

Käyttäjän kaikki runot