Nimetön

Runoilija yksinyössä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Linnun lentävän nään,
on sillä niin paljon opittavaa,
niin paljon nähtävää
Ei se jäädä voi

Mutta mikset sinäkään?
Odotan, odotan
Etkö kuule kuinka tuuli vaatii sinua vastaamaan
sydämeni ikävään?

Olen rohkea ja uskon sanoihisi
mutta miksi ne lyövät tyhjää?
Minä pyydän: Ethän anna minua pois
En selviä yksin

Minä tarvitsen sinua
Miten ikävöinkään sinua!
Niin hullulta se kuulostaa
mutta se on totta

Selite: 
Tulen aina rakastamaan sinua.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot