yksinäisyys, kuin kuolonkankeus ympärilläni kaiken loputtua,
kaipaus,
sanat jotka unohdin kuiskata ennen lähtöäsi.
sen, ilon, sen tuskan,
kaiken yhteen kietovan.
surunkin keskellä,
muistan rakkauden tunteen.
palaen halusta kokea sen uudelleen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi