mietin, katsoen tähtiin, palaen tulessa,
olet kuin vuori, elämässäni.
palan edessäsi, täydellä liekillä.
palatko sinä sylissäni.
uskallatko, jos pyydän.
kun halajan sinut.
olet vain se yksi, kirkkain tähteni.
maailmani edessä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Rakkaus vaatii välillä rohkeutta.
Polttavaa rakkautta, kaipuuta, tunteelle antautumista, tykkään. Hyvää syntymäpäivää!
kiva kutsuva runo
Rakkauden liekki. Kysymyksiä, kysymyksiä. Hieno runo.