Y öllä on hiljaista
O n vain sinun hengityksesi
U usi aamu on tulossa
K oska tunnen sinut
I lmestyt iltaisin
L entäen pitkin kuunsiltaa
L aivalla lipuen rantaan
M utta minussa on
E pävarmuus
S inä vaanit hetkeä
O ikea vai vasen?
M istä tiedän kumman valitsen
E nnen kuin on liian myöhäistä?
D rinkkisi koituu kuolemakseni
A stun harhaan, koittaa
Y ön viimeinen tunti
Sinä tapat minut vielä
joku päivä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kauniin upea on runosi.
Hienosti sommiteltu, toimiva ja todella hyvä runo
hieno...
You kill some day...
hienoa ja vahvaa kerrontaa runossasi, pidän