Sanovat hänen olevan oma itsensä jälleen. Sanovat miehen tehneen ihmeitä. Kasvonsa ovat kullalla kehystetyt käsiensä päällä helmientäyteinen riisa ja kaiken kauppana kullattu sydän Sanovat hänen olevan elossa taas. Sanovat miehen parantaneen kylmän sielun. Silmissään tähtinä timantit sylinsä valeltu kuumaksi kupariksi ja suudelmissaan hehkuvat rubiinit Sanovat rakkauden tehneen hänestä helminauhan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Monipiippuinen runo,
josta ainakaan minä en saanut heti selvitettyä kuinkas sitten lopulta kävikään?
Riittää siis pohdintaa pitempäänkin,
hyvä kun ei paljasta kaikkea kerralla.
Kauniit vertaukset,
itse olet varsin kyvykäs runoilija ü