Huuma

Runoilija avlahti

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sinä hehkuvana kesäyönä
yhdessä sängyssä
kahden pojan välissä
kummankin sylissä lämmintä

Halusin kaikkea ja kaikkia

Humalluin yöstä
                kesästä
                  vallasta
                    voimasta
     kaikki minun

Sain kaiken mitä halusin
mutta minulla ei ollut mitään

En tiennyt
että viikkoa myöhemmin
eksyisin aviovuoteeseeni

En tiennyt mitä halusin
mutta minulla oli kaikki
Selite: 
Piti liitää korkealla jotta pystyi pysähtymään, rakastumaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on upea! Etenkin tuo kohta "Sain kaiken mitä halusin
mutta minulla ei ollut mitään" kolahti.

Elämä on yllättävää! Ihana on runosi!!

Ihanan pysäyttävä, varsinkin tuo kohta aviovuoteesta :) Pitää elää nuoruuttaan, että osaa sitten vanhempana arvostaa sitä tuttua turvaa :)

 

Käyttäjän kaikki runot