Nimetön

Runoilija mintsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2005
Viimeksi paikalla: 11.3.2018 20:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteellinen, herkkä ja välillä niin vihainen elämälle
 

Olen liikaa,
joka puolella liikaa.
En kuulu joukkoon,
en milloinkaan.

Kotona
en sielläkään.
Ystävällä,
en sielläkään.

Olen aina ylimääräinen
joka vain ei kuulu joukkoon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vieressäni on tilaa

 

Käyttäjän kaikki runot