Hukassa

Runoilija mintsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2005
Viimeksi paikalla: 11.3.2018 20:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteellinen, herkkä ja välillä niin vihainen elämälle
 

Kirjoittaa mieleni tekisi....

Eino Leinon talolla kävin ja muistui tää,
Mua pelottaa, mua pelottaa tää kylmä ja kivinen maa.

Nuorena tunsin tuon runon, pelon ja ne katsehet.

Nyt olen hukassa,
elämässä kadoksissa.
Mitä teen, mitä oon,
aina niin eksyssissä.

Selite: 
Mua pelottaa oli mun lempi runo nuorena.....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot