Sinä lähdit pois, mutta äänesi jäi soimaan
ratapihalla Hyvinkään, valtatiellä Loimaan.
Selite:
tämä jatkuu... vaikka loppu elämäni ajan, mutta tahdon tehdä tekstin äidinkielemme suurimmalle nerolle. Häntä lainaten, mutta kunnioittaen. Long live Pauli Matti Juhani Leskinen!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi