Rakkauden aksiooma

Runoilija Lexa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tekstini, ovatko ne runoja vai eivät? Suurin osa niistä kuitenkin syntyi aikoinaan kitara kädessä. Biiseiksi, tai ainakin sellaisten aihioiksi... Ja kaikkein vanhimmat tuntuvat itsestäni parhailta. Onko jo keski-iän kriisi iskenyt?
 

Jumalat ja korkeammat voimat, joiden olemassaolosta en edes tiennyt, ovat puolellamme.

Auttaen meitä oppimaan yhä enemmän, itsestämme etenkin.

Ja sitä kautta rakkauden ylläpitämisen ihanuudesta.

Ja se oppi, jonka osaksemme saamme, on syytä muistaa vielä aikojen kuluttuakin.

Sillä se ei ole velvollisuus, se on etuoikeus jota kaikki eivät saa.

Olkoon onnemme ikuista, sillä kaikella muulla on väliaikaisuuden halveksuttava leima!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta, meillä on Jumala rakastamassa meitä ja auttamassa ymmärtämään itseämme ja muita. Kaunis runo ! Hyvää Syntymäpäivää Sinulle !!

 

Käyttäjän kaikki runot