Nyt tiedän sen tunteen, joka syntyy kun lähdet pois.
Et kauas, etkä niin, ettet tulisi takaisin.
Mutta niin, etten voi seurata sinua, liittyä seuraasi ja olla läsnä irtautumisessasi arjesta.
Jotkut kutsuvat sitä mustasukkaisuudeksi, toiset omistuksenhaluksi.
Aivan sama, minulle se on oppimista, rakas!
Selite:
Lauralleni...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis ihana runo rakkaallesi<> pidin kovasti :) :)