Rakkauttako?

Runoilija emsky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luulin, ettei rakkaus ole minua varten.
Se on vain pieni pakkaus,
joka piristää arjen.
Oi, millainen klisee,
minun kädetkin tärisee.
Kun sinut kadulla nään,
saat perhoset vatsassani lentämään.
Oliko rakkautta ensisilmäyksellä?
Pyh, kompastuisin ikävään kotini kynnyksellä.
Kuulenko rakkauden kellojen soivan?
Ei se on haukuntaa naapurin koiran.
Rakkautesi pääni sekaisin saa,
maailmani on aivan kallellaan.

Selite: 
yritin riimitellä, ei oikein luonnistu mulla;|
Kategoria: 
 

Kommentit

sepä ei haittaa, hyvä runo ja rakkauta tuo on :))

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
emsky Aika 17.7.2011 0 Runo
emsky ero 21.6.2008 0 Runo
emsky lumi 26.3.2008 0 Runo
emsky ikkunan takaa 5.2.2008 0 Runo
emsky minä sinusta, sinä minusta 4.2.2008 0 Runo
emsky aamu 20.1.2008 2 Runo
emsky Rakkauttako? 20.12.2007 1 Runo
emsky harmaata ja kurttuista 22.11.2007 0 Runo
emsky Mansikkasuu 19.11.2007 2 Runo
emsky hetki 13.10.2007 0 Runo