Olisitko vihdoin se tyyppi?

Runoilija Riksu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2005
Viimeksi paikalla: 5.12.2021 14:19

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.6.1982

Olen tykästynyt erityisesti riimirunoihin. Riimien myötä runoon syntyy kiva sävel ja rytmi. Välillä tulee runoiltua enemmän, välillä vähemmän. Useimmiten runot kaipaavat jonkin teeman, tarkoituksen tai muusan. Kuulisin mielellään kommetteja tuotoksistani.
Suosittelen:
 

Sut kerran piirsin,
aarrekartalleni taiteilin.
Toivoin, haaveilin,
että sinut löytäisin.

Katselemalla kuvia, tekstejä,
värikkäitä lehtileikkeitä.
Kartta mua huomaamattani opasti,
luokse haaveideni arkea mua johdatti.

Viime syksynä sä vihdoin saavuit,
yllättäen elämääni astelit.
Sydämeni pian sulatit,
kun toiveeni pienen toteutit.

On kevät ja suu hymyssä,
takana talvi ja polkua yhteistä,
jo puoli vuotta on kuljettu,
toisiimme tutustuttu, ihastuttu.

Nyt tulevaisuus kutittaa,
pienesti ihan punastuttaa,
kun mietin mitä kaikkea,
sillä onkaan meille tarjota.

Olisitko se vihdoin sinä,
jonka kanssa saan etsiä,
tulevaisuuden suuntaviivoja,
yhdessä uudelle kartalle taiteilla.

Olisitko mies, jonka kanssa,
saan arkea ahertaa,
joskus juhliakin juhlistaa,
yhteisen pesän rakentaa.

Olisitko vihdoin se tyyppi,
haaveideni kumppani,
prinssi rohkea,
aito ja niin ihana.

Olisiko kenties sinusta,
rakastamaan minua,
tänään ja vielä huomennakin,
päivinä hyvinä ja huonompinakin.

Ei löydy vielä ratkaisuja,
kysymyksiini vastauksia.
Mut voi niin kovin mielelläni,
kuljen polkua mille aarrekartta mut johdatti.

Tutkin, etsin, tutustun,
kokeilen, opin ja onnistun.
Pikku hiljaa viisastun,
vastauksilla rikastun.

Kiitos, kun olet siinä.
Lähellä, niin lämpöisenä.
Kultamuru oot ihan paras.
Juuri tuollaisena niin kovin rakas.

Selite: 
Ihquu <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot