Satutettu

Runoilija Riksu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2005
Viimeksi paikalla: 5.12.2021 14:19

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.6.1982

Olen tykästynyt erityisesti riimirunoihin. Riimien myötä runoon syntyy kiva sävel ja rytmi. Välillä tulee runoiltua enemmän, välillä vähemmän. Useimmiten runot kaipaavat jonkin teeman, tarkoituksen tai muusan. Kuulisin mielellään kommetteja tuotoksistani.
Suosittelen:
 
Kesken riitaa kiukkupäissä,
sanoit et oon liian herkkä.
Ei täs oo mitään järkeä,
se johtuu siit et oot niin tärkeä.

Olen herkkä kyllä, kuoreeni joskus sulkeudun.
Näin toimin, jos mut ajetaan nurkkaan tai ahdistun.
En tahdo särkyä, palasiksi mennä,
siks suojelen itseäni herkkyydellä.

Mua on satutettu, olen tullut jätetyksi.
En halua sydämeni joutuvan taas petetyksi.
Nyt kun sut olen löytänyt, haaviini tarrannut.
Toivon niin paljon, että valinnassani olen onnistunut.

Usein suunnittelen ja haaveilen,
ruusunpunaisista ajatuksista nautiskelen.
Mut jos on kökkö fiilis, helposti epäilen,
omia tunteita arvioin, suhteen tilaa mittailen.

Haluun et mut aidosti kohdataan ja mua kuunnellaan,
en suostu siihen et mua huonosti kohdellaan.
Olen arvokas, ansaitsen parempaa.
Onko kumppani oikea, sen haluan varmistaa.

Kun vetäydyn pois tilanteesta,
annathan mulle omaa tilaa.
Huomaat kyllä, kun tulkitset minua,
milloin kaipaan jälleen, lähelleni sinua.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttua monen vuoden takaa, kun olin vielä nuori, hyvin kuvattua eloa
 

Käyttäjän kaikki runot