Nimetön

Runoilija pienipiru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olen sinulle tärkeä
sano se
minä kuulen sen
ja olen onnellinen.


Kosketan taivasta, ja poimin tähtiä.
 

Olisitko sä ollut yön ihminen

valvonut kanssani yöt

meille illat olisi ollut aamuja.

Olisin rakastanut niitä hetkiä,

kun nauroit,puhuit.



Olethan siellä missä olet,

lähetäthän mulle uutta toivoa,

uuteen huomiseen,

vihdoin siihen kyynelettömään huomiseen.



Nuku rauhassa. Kyllä tässä elämässä on meille aikaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

yön ihminen...,sellanen ihminen oli miulla kerran

 

Käyttäjän kaikki runot