remonttia kaipaa
tämä tylsyydellä kyllästetty
yksinäisyydellä sisustettu
vuokrayksiöni
en minä paljoa ollut
en ehkä vieläkään
mutta huominen tulee
kerroin sen sinulle eilen,
epäselväksi jäi kuitenkin
milloin
Tänään hukutan neuroosini
iltapäiväisen kahvikuppini pohjalle
sillä huomenna täytän
silmieni sokean pisteen
ja olen sinulle jotakin
keskinkertaisuuttani uhkuen
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit