olen kersa
muka aikuinen
iästä viis
puren kynsiäni
poltan tupakkaa
juon olutta
istun kotona
tuijotan
kirjoitan
vaihdoin partakonetta
kävin kanssasi ulkona
molemmista vuosikymmen
aikaa on
ollut ja mennyt
ajatella ja tuntea
elämä on tuloja ja menoja täynnä
hyvän ja pahan palkkalaskentaa
vaan mitäpä siitä tiedän
pahinta on kun tottuu
syntyy toivo
ja sälekaihtimet aukeavat itsestään
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit