Olen hullu,
vainoharhainen,
sinun tyttö,
ikioma pikkuenkeli.
Hulluna sinuun,
tai täyteen kuuhun.
Kuin suudellen pirun tytärtä,
paholaista konsanaan.
Eikä koskaan unohda,
mitä hulluus toiseen on
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
vakava, tosi.