En tahdo ymmärtää,
tahtoasi pahaa.
Olen satutettu,
lyöty maahan,
pakotettu.
Kaikki solut raiskattu,
verisenä myttynä maahan paiskattu.
Viaton sydän murhattu,
kaikki unelmat pirskattu,
heitetty päin veristä seinää,
en ehkä enää sua nää..
Selite:
Raakaa,julmaa,laskelmoitua,mutta totta..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvä setti
Väkevät sanat, joskus auttavat. Voimia!