Viihtymäänhän tänne on tultu
kuka muka ajattelee eri tavalla
Näkeehän sen, katsoo vain
no nuokin tuolla
Muistan kun luulin olevani jo valmis
sitten huomasin jälkeenpäin etten ollutkaan
nyt taas tunnen samoin, mutta tiedän etten ole
Joskus sitten kysyt,
että mitä järkeä tässä kaikessa on
vastaan, että sinä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi