Vihan kauneus

Runoilija yhdyssana

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

niinpä, niinpä
 

en kiinnostu teidän paskaelämistä

turhaa laihduttatte, vähennätte tupakkaa

lopussa kyllä seisoo, muttei kiitos
lopussa kyllä seisoo, sukulaiset pakosta haudalla
silloin sataa vettä tai on pakkanen
maa on roudassa tai märkä
itkeminenkin vastenmielistä

on totta etten välitä, on totta ettei kiinnosta

yksikään henkäys tai lause suustanne

tänään, tässä ja nyt, julistan: mielistely on päättynyt
huomenna ehkä pyytelen anteeksi, mutta tänään tässä ja nyt
paskanjauhaminen on päättynyt

brutaalipäivä toisten joukossa

ykskaks huomaat miten muut on vähemmän tärkeitä

ei kiinnosta rakenteet ei tottumukset

eikä kiinnosta mitä tapahtui silloin kun jotain tapahtui

nyt nukahdan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot