Minä muutin.
Muutin maalta kaupunkiin.
"Kaikki on siellä paremmin"
sinä väitit mulle niin.
Minä ajattelin niin,
tulin perässäsi kaupunkiin.
Mutta junan raiteet,
ne vei meidät erilleen.
Sinä muutuit niin..
Ja minä kaipaan
maalle takaisin.
Täällä kaikki olisi paremmin
sinä lupasit niin.
Ja minä kaipaan
kotiin maalle takaisin.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi