Syksy

Runoilija Lollipop88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2008
Viimeksi paikalla: 8.4.2016 1:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.8.1988

"se mikä ei tapa niin vahvistaa"
 

Tunnen syksyn viiman.
Tunnen kuinka se pureutuu ihooni.
Kuinka syksyn tuoksu, ajautuu kehooni.

Syksyn lapsi.
Rakkaus syksyyn.

Mutta tänä syksynä

Minä vihaan sitä.

Kaipaan kesää.
Kaipaan aurinkoa.
Kaipaan lämpöä.

Minä kaipaan sinua,

sillä ilman sinua minä syksyn lapsi

Palelen.

Selite: 
Pitkästä aikaa uutta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot