Surgical line

Runoilija Deiga

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitäs minusta kirjoitan, sanoja piirustellut paperille jo vuosia, aiheita on monia, vaiheita on monia...iloinen veikkonen olen, vaikka välillä vähän masentaakin...Elämä on elämisen arvoista, Carpe diem!
 

instead of people being half
searching for their otherside
people are disected into many parts
too many to share their soul
not one too much, too little
even while being alone
fell the embrace you can
any disappointment is of temporal kind
satisfactory status is always guaranteed
any values of the world don't measure up.
truth of thought isn't revealed
it has to be told, taught

Selite: 
hmm...en ole otsiksota varma...jos joku viitsii kertoa että onko hyvä :P
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot