Tää elämäni
pieni vajavainen
tärkeä arvokas
tuntuu ohi virtaavan
Huomaan
itseni
sitä vain sivusta seuraavan
Haluaisin mennä
ja juosta
ja hypätä
osallistua
ja vaikuttaa
Silti huomaan
vain lipuvani päivästä toiseen
Päässäni tapahtuu enemmän
kuin ulkona koskaan
Ja silti
tunteet
voimakkaat
elävät
koskettavat
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kirjoitat hyvin kulta,
jatka..