Mitä sitten
kun et enää usko
ajan parantavan
kun muistot hyppivät silmille
ja tallovat likimain hengiltä
tuon tuosta
yllättäen
Mitä sitten
kun melkein toivot,
että ottaisivat
sen viimeisenkin askeleen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Uskossa on hyvä elää.
=]
Sitten on aika alkaa matkan, kohti uutta (ja parempaa) huomista. Tällaiseen ei voi olla miettimättä jatkoa....