Totuuksien alkulähteillä

Runoilija Ahneman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2009
Viimeksi paikalla: 23.5.2021 22:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.8.1988

In poetry, I believe in punchlines.
 

Onni on hento kuiskaus,
merituuli kasvoilla,
suolan maku suussa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot