Pään pyöriessä,
korvien suristessa,
Oksennuksen katkuisessa ilmassa.
Hiukset pilalla,
likaa kasvoilla,
jalat ruhjeilla.
Vaatteet repaleina,
unelmat kadonneina,
Sydän palasina.
Eteenpäin,
Aina vain,
Eteenpäin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pidin tästä kovasti. Samoista tunnelmista itseni joskus löytäneenä. Kiitos tästä.
Se on kamalaa löytää välillä itsensä tuossa tilassa.
Eteenpäin kumminkin on jatkettava.
Mahtava, kiitos! :)