Makaan sängyllä kuunnellen hiljaisuutta.
Ikkunasta näkyy katoava päivä. Mutta.
Olen kadottanut itseni.
Kadottanut elämäni viimeiset tarkoitukset.
Kadottanut pienimmänkin ilon.
Olen tiedoton. Avuton.
En tiedä enää mitä olen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
intiimi tarkka kuvaus