lentää voisin kanssasi taivaisiin
lentää pilvien yläpuolelle
katsellen sieltä maailmaa
odottaen parempaa
uutta elämän alkua
kaiken entisen loppua
vartoen uutta aikaa
parempaa ja täyteläisempää
Selite:
kuhan ny kirjotin jotain
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tää kuulostaa siltä että vois odottaa seuraavaa elämää...
Siellä ylhäällä on haave maailma, yllä niitten, jotka haaveilevat. Hieno :)
-Kaunista kerrontaa. ^^