Rikoin sinut, taas

Runoilija Smaragdiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pyydän, jos runoni herättävät tunteita tai kysymyksiä, kommentoi. Ja asiallinen kritiikki on paras lahja taiteilijalle.
 

Vedin sinut samaan suohon
eihän nyt kumpikaan voi nostaa toista turvaan

Rajan puolin ja toisin
milloin olemme toisemme tukena
milloin kiskomme syvemmälle
ja painamme harteilla liikaa

Silti olen vastuussa niin kauan
kunnes sinulla on joku muu
voin maksaa kuusikymppiä viikossa
haluan meidät takaisin

Menetin sinut
vaikka autoin suusi auki
olen jälleen kaiken ulkopuolella

Et osaa sanoa, minä taas en voi
surullisinta on ettei mikään kosketa
ja että minulla on sydänsuruja
vaikka rakkaus ei ole kuollut

melkein suurin pelkoni
oli sairastumisesi
suurin
on menettämisesi

tartutin sinut
milloin ymmärrät ja lähdet
oireet katoavat kun taudin syy poistetaan
ehkä onni löytyy haudaltani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot