Käveletkö hiljaisella polulla,
jättämättä jälkiä maassa makaavaan kylmyyteen?
Kun vaellat maailmassasi,
huomaat idästä nousevan,
voisulaa routaan valuttavan toivon,
joka heijastuu mätien ruohonkorsien kasvoista.
Selite:
Hyvinkäällä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi