vetisellä suolla

Runoilija marjoska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jokaisella askeleella, jalkani uppoavat,

ja maa pettää altani.

Väsymys kalvaa soluissani,

houkutellen pysähtymään,

luovuttamaan.

Mutta olen päättänyt jatkaa

tällä vetisellä suolla,

katsoa kauas,

yhä uudestaan ottaa askeleen eteenpäin,

koska uskon,

että jonakin päivänä,

jonakin hetkenä,

askeleen otettuani huomaan,

että jalkani tavoittavat kiinteän maan,

ja maa kantaa minua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä symboliikka ja elämäntilanteen, tunteen kuvaus

Koskettavan haikea, herkkä runo.

Joka askeleella kuljet kohti parempaa,vahvasti ilmaistu,pidän.

Rankkaa taivalta kuvaat taitavasti
Runosi huokuu voimaa, ehkä vähän itsepäisyyttäkin :)
Ja toivoa tulevaisuuden suhteen
Kerrassaan hieno sanoma!

 

Käyttäjän kaikki runot