Elä tunteessa
Rauhoitu syliin
Suljetuin silmin kuuntele
Helliä käsiä, niiden kosketusta
Miten ne piirtävät
Kuiskivat iholla säveliä
Rakkauden lauluja luovat
Elä tunteessa hyräillen
Suljetuin silmin kuuntele
Selite:
Mielikuvat antavat mielelle hymyjä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ja tuulee rakkauden tuulet:) tässäkin runossa.voi että,sen tosiaan voi kuulla,kosketuksen hiljaisen sohinan.Kaunis tämä on.
Tunteellista tekstiä. Rakastuneena on ihana kuunnella toisen kosketusta suljetuin silmin.
Sivut