Hiljainen kuiske sisälläni
Kuin kesäisen tuulen hyväily
Muistan tuhannen elämän takaa
Kuulen saman hymyn hyräilyn
Niinkuin olisit aina ollut
Rakastanut, sisälläni, sielussani
Tuhannen elämän ajan
Lähellä, minussa
Selite:
Ajatukset jossain avaruudessa :-)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi