Jos saan sinusta pisaran
Haluan sinusta lasillisen
Jos saan lasillisen
Haluan heti lammen
Jos saan lammen
Himoitsen jo merta
En haluaisi hukkua sinuun
Haluan kimaltavia pisaroita
Unelmien sateesta.....unelmien
Selite:
Haaveilun mereen ei onneksi huku, silti voi sukeltaa arkea pakoon.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi